Judojaar 2021 -2022 ten einde                    DAAR is 2022 - 2023 al !!!

Met de laatste training op 26/6 en voor Appolientje het tornooi van Venray zit het judojaar 2021-2022 er definitief op. Een Jaar dat door Corona wat moeilijk op gang kwam, maar uiteindelijk mooi kan afgesloten worden met een stijgend aantal leden, vele deelnames aan verschillende tornooien, een nieuwe trainster (nog eens welkom Kelly), een herstart van de kleuterjudo (Bedankt Karen en de "mama's" Jennifer en An), een bronzen medaille op het Belgisch Kampioenschap bij de meisjes U15 (proficiat Appolientje) en tenslotte een spiksplinternieuwe DOJO !!! Natuurlijk vergeten we de tomeloze inzet van Garry, Bert en Jan niet. Allen proficiat met het judojaar.

 

Tijdens de maand juli is de dojo gesloten. Dit geeft de gemeente Willebroek de kans om onze dojo verder in te richten tot een echt judoparadijs. Voor we onze judovakantie ingaan, alvast enkele mededelingen voor het komende jaar :

 • Voor diegenen die schrik hebben om vast te roesten, zijn er vakantietrainingen voor de twee groepen samen. Deze gaan door op 5, 12, 19 en 26 augustus van 18.30 -20 uur. Onze Kleuters moeten hun krachten nog even opsparen tot 7 september.
 • Woensdag 7 september beginnen we er terug aan met een licht aangepast trainingsschema :
  • Kleuterjudo vanaf 4 jaar : woensdag van 16.30 tot 17.30 uur
  • Groep 1 : woensdag en vrijdagavond van 18 tot 19 uur
  • Groep 2 : woensdag en vrijdagavond van 19.15 tot 20.30 uur.
 • De verschillende tijdstippen om lidgeld (jaarbijdrage in het begin van het kalenderjaar) en verzekering ( jaarbijdrage startend op datum eerste inschrijving) zorgen voor veel verwarring. Daarom zullen nieuwe leden vanaf september alles samen betalen.  Voor de huidige leden zal een individuele berekening gemaakt worden zodanig dat over één jaar deze gelijktijdige betaling voor iedereen in voege zou moeten zijn.
 • Judo Vlaanderen liet ons weten dat er dit jaar een lichte stijging is van het verzekeringsgeld met 1 à 2 € per jaar, afhangend van de leeftijdscategorie. Het lidgeld vanaf september 2022 moet nog bepaald worden. Hierover zal later nog gecommuniceerd worden.
 • Vergeet niet dat de eerste twee  lessen d’office gratis zijn. Je kan altijd een vriendje-vriendinnetje meebrengen om eens te proberen. Wel graag een seintje naar de trainers op voorhand.
 • We kijken alvast uit naar :
  • 50 jaar JSW : Onze club start de voorbereidingen voor ons 50-jarig Jubileumfeest in het najaar !!

brons op het BK jeugd 2022 : appolien !!!

Sedert meer dan 15 jaar kon Samurai Willebroek iemand naar het Belgisch Kampioenschap sturen. Appolien Troubleyn won in drie felbevochten wedstrijden de bronzen medaille. Wat zijn we allen fier op haar !!!